KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Zarządzenie Nr 14 /2020 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 kwietnia 2020 r. w sprawie określenia kryteriów przyjęcia dzieci do Przedszkola Miejskiego nr 66 oraz określenia wartości punktowej poszczególnych kryteriów

Zarządzenie Nr 13 /2020 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 kwietnia 2020 r. w sprawie określenia terminów postępowania rekrutacyjnego i uzupełniającego oraz terminów składania dokumentów

Zarządzenie Nr 12 /2020 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 kwietnia 2020 r. w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej

Zarządzenie Nr 11 /2020 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 kwietnia 2020 r. w sprawie wprowadzenia regulaminu rekrutacji

Zarządzenie nr 15 / 2019 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi z dnia 24 czerwca 2019 r. w sprawie zmian w paragrafie 47 w Statucie Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi.

Zarządzenie Nr 10/2019 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 marca w sprawie określenia kryteriów przyjęcia dziecka do Przedszkola

Zarządzenie Nr 9/2019 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 marca w sprawie określenia terminów postępowania rekrutacyjnego i postępowania uzupełniającego oraz składania dokumentów

Zarządzenie Nr 8/2019 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 marca 2019 w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej

Zarządzenie Nr 7/2019 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 20 marca 2019 w sprawie wprowadzenia regulaminu rekrutacji dzieci


Zarządzenie Nr 9/2018 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 28 lutego 2018 w sprawie określenia kryteriów przyjęcia dzieci do Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi oraz określenia wartości punktowej poszczególnych kryteriów

Zarządzenie Nr 7/2018 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 28 lutego 2018 r. w sprawie określenia terminów postępowania rekrutacyjnego i postępowania uzupełniającego oraz terminów składania dokumentów.

Zarządzenie Nr 6/2018 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 28 lutego 2018 r. w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej

Zarządzenie Nr 5/2018 Dyrektora Przedszkola Miejskiego nr 66 z dnia 28 lutego 2018 r. w sprawie: wprowadzenia Regulaminu rekrutacji dzieci


Zarządzenie nr 20 z dnia 21.11. 2017 r. w sprawie:  ogłoszenia jednolitego tekstu Statutu Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi,

Zarządzenie nr 9 z dnia 14.04.2017r. w sprawie określenia kryteriów przyjęcia dzieci do Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi oraz określenia wartości punktowej poszczególnych kryteriów

Zarządzenie nr 8 z dnia 14.04.2017r. w sprawie w sprawie określenia terminów postępowania rekrutacyjnego i postępowania uzupełniającego oraz terminów składania dokumentów.

Zarządzenie nr 7 z dnia 14.04.2017r. w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej

Zarządzenie nr 6 z dnia 14.04.2017r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu rekrutacji dzieci do Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi na rok szkolny 2017/2018

Zarządzenie nr 8 z dnia 23.02.2015r. w sprawie określenia kryteriów przyjęcia do Przedszkola Miejskim nr 66 na rok szkolny 2015/16

Zarządzenie nr 7 z dnia 23.02.2015r. w sprawie określenia terminów postępowania rekrutacyjnego w Przedszkolu Miejskim nr 66 na rok szkolny 2015/16

Zarządzenie nr 6 15-5 z dnia 23.02.2015r. w sprawie powołania komisji rekrutacyjnej

Zarządzenie nr 5 5-15 z dnia 23.02.2015r. w sprawie wprowadzenia regulaminu rekrutacji

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Miejskie nr 66 w Łodzi
odpowiada: Irena Walaszek
data: 20-04-2020
wytworzył: Irena Walaszek
data: 20-04-2020
data: 20-04-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 20-04-2020 - Edycja treści
  • 28-03-2019 - Edycja treści
  • 28-02-2018 - Edycja treści
  • 01-12-2017 - Edycja treści
  • 30-11-2017 - Edycja treści
  • 08-05-2017 - Edycja treści
  • 18-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 08-07-2014 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 808