KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uchwały

 

UCHWAŁA NR 20/S/2017 Rady Pedagogicznej Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi z dnia 21 listopada 2017 r. w sprawie: ogłoszenia tekstu jednolitego Statutu Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi

Uchwała Nr 2 /S / 2016 Rady Pedagogicznej Miejskiego Przedszkola Nr 66 w Łodzi z dnia 08 /01 /2016 w sprawie: Zmiany nr II w Statucie Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi

Uchwała Nr 11b /S /2015 Rady Pedagogicznej Miejskiego Przedszkola Nr 66 w Łodzi z dnia 28/08/2015 w sprawie: Zmian w Statucie Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi


 UCHWAŁA NR 4 Rady Pedagogicznej PM nr 66 w Łodzi z dnia 26 czerwca 2014 r. w sprawie: wniesienia zmiany do tekstu jednolitego statutu przedszkola

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Miejskie nr 66 w Łodzi
odpowiada: Irena Walaszek
data: 30-11-2017
wytworzył: Irena Walaszek
data: 30-11-2017
data: 30-11-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 28-01-2016 - Edycja treści
  • 27-01-2016 - Edycja treści
  • 18-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 809